Предполагаме вече знаете  колко важен е слънцезащитният крем за цялостното

...
Предполагаме вече знаете  колко важен е слънцезащитният крем за цялостното
Коментари Харесай

5 предимства на слънцезащитния крем

 Предполагаме към този момент знаете  какъв брой значим е слънцезащитният крем за цялостното здраве и външен тип на кожата ви. Използването  на слънцезащитен крем всеки ден е решаваща част от рутината ви за грижа за кожата и без него излагате сензитивната кожа на лицето си на ненужни вреди и нездравословните лъчи на слънцето.  Кои са петте най-хубави преимущества от потреблението на слънцезащитен крем:

1. Запазва тена равен.

Използването на слънцезащитен крем на лицето ви оказва помощ да поддържате равномерния си загар. Увреждането, породено от слънчевите лъчи е една от многото аргументи за несиметричен загар на кожата, а ежедневният слънчезащитен крем оказва помощ да се предотвратят тези резултати. Препоръчваме ви да разгледате разнообразието от слънцезащитни артикули в 366 bg.

2. Защита от слънцето.

Едно от най-очевидните и забележими преимущества на слънцезащитния крем е, че той пази кожата ви от необятния набор от нездравословни UV лъчи. Слънцезащитният крем в действителност минимизира проникването на UV лъчи в кожата, които провокират разнообразни кожни нарушавания. Дори и най-малките слънчеви изгаряния могат да имат нездравословни резултати, тъй че е значимо да отбраните кожата си.

3. Помага за отбрана против забележимите признаци на прибързано стареене.

Всички желаеме младежка, сияйна и здрава на тип кожа. Но несъразмерното излагане на слънчева светлина може да усили появяването на фини линии и бръчки. С други думи, потреблението на слънцезащитен крем може да помогне за отбрана от нездравословните резултати от прибързано стареене на кожата.

4. Намалява риска от рак на кожата.

За благополучие слънцезащитният крем е доста ефикасен за понижаване на риска от развиване на разнообразни типове рак на кожата, изключително меланома. Този вид рак на кожата е прочут като извънредно нападателен и може да бъде животозастрашаващ за доста дами.

5. Здрава кожа.

Използването на слънцезащитен артикул води до по-здрава кожа като цяло. Есенциалните протеини в кожата като кератин са предпазени, когато се ползва слънцезащитен крем. Тези протеини са основно виновни за поддържането на кожата гладка и здрава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР